G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Zware voorwerpen verplaatsen

Zware voorwerpen verplaatsen vraagt om de nodige expertise. Een goede voorbereiding opstellen, veilig aan de slag gaan en oog hebben voor detail zijn een absolute must. Goed nieuws: bij G. van Harten B.V. uit Veenendaal helpen wij u graag verder. Geen klus is te zwaar voor onze industriële verhuisfirma. Zowel nationaal als internationaal gaan wij tot het uiterste om zware voorwerpen te verplaatsen. Ontdek meer over onze gespecialiseerde aanpak.   

Laat zware voorwerpen door ons bedrijf verplaatsen

Het is een misverstand dat zware voorwerpen verplaatsen altijd een gemakkelijke opdracht is. Dat beseffen de medewerkers van G. van Harten B.V. uit Veenendaal maar al te goed. Ingewikkelde afmetingen, extreme gewichten, de demontage en het opnieuw plaatsen en verbouwen van machines behoren al jarenlang tot onze specialisatie. Geen enkele wereldwijde verplaatsing is een te grote uitdaging voor ons.

Vraag gerust naar onze industriële kennis

Elke dag opnieuw zorgen we voor betrouwbare en klantvriendelijke service. Kortom, reken op ons om zware voorwerpen te verplaatsen. Heeft u nog vragen voor ons team? Contacteer ons gerust via het online contactformulier, het nummer +31 (0)318 528 863 of het e-mailadres info@gvharten.nl. Bedrijven uit verschillende sectoren hebben ons reeds ingeschakeld om grote voorwerpen te verplaatsen. Schakelt u ons binnenkort ook in?   

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This