G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Zware heftruck

Voor transport met een zware heftruck schakelt u de hulp in van G. van Harten B.V. Veenendaal. Wij beschikken over diverse heftrucks met verschillende hulpstukken om het transport van diverse objecten uit te voeren. Onze heftrucks werken op gas of diesel, maar we beschikken ook over elektrische heftrucks. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën bij hef- en hijswerkzaamheden. Wij weten alles van de huidige wetgeving omtrent het transport met een zware heftruck. Dit maakt ons een betrouwbare partner. Wij bieden een totaaloplossing. Met onze diensten kunnen wij u geheel ontzorgen op het gebied van transport. Onze zware heftruck kan diverse zware objecten verplaatsen en heeft diverse hefvermogens. Op deze manier kunnen wij altijd de juiste heftruck inzetten voor uw opdracht.

Zware heftruck: niets is ons te zwaar

Niets is G. van Harten B.V. Veenendaal te zwaar. Met onze zware heftrucks  kunnen wij elk object voor u verplaatsen. Wij verzorgen wereldwijd industriële verhuizingen en verplaatsingen van machines en andere zware objecten. Wij zijn actief in de asfalt-, beton-, staal-, voedings- en de chemische industrie. Ook zijn we actief in de energiesector. Daarnaast is het verplaatsen en transporteren van lichte objecten ook mogelijk. G. van Harten B.V. biedt hierbij een totaaloplossing. We kunnen ook uw objecten (de)monteren en installeren. Ook engineering behoort tot de mogelijkheden.

Mogelijkheden

Onze vakmensen zijn inventief en denken in mogelijkheden, niet in grenzen. Wij zijn dan ook wereldwijd actief en kunnen overal ter wereld een zware heftruck inzetten. Geen object is ons te zwaar. Meer weten? Vraag het ons dan via +31 (0)318 528 863.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This