G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Zware heftruck

Wilt u een zware heftruck gebruiken om objecten te transporteren? Dan zit u goed bij G. van Harten B.V. uit Veenendaal. Wij beschikken over verschillende heftrucks om het transport van diverse objecten uit te voeren. Onze heftrucks werken op gas of diesel, maar we beschikken ook over elektrische heftrucks. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën bij hef- en hijswerkzaamheden. Kortom, met onze diensten kunnen wij u geheel ontzorgen op het gebied van transport!

Onze zware heftruck kan alles aan

Onze zware heftruck kan allerlei zware objecten verplaatsen en heeft diverse hefvermogens. Op deze manier zetten wij altijd de juiste heftruck in voor uw opdracht. Wij verzorgen wereldwijd industriële verhuizingen en verplaatsingen van machines en andere zware objecten. Wij zijn actief in de asfalt-, beton-, staal-, voedings- en de chemische industrie. Daarnaast is het verplaatsen en transporteren van lichte objecten ook mogelijk. G. van Harten B.V. uit Veenendaal biedt hierbij een totaaloplossing. Bovendien kunnen we ook uw objecten (de)monteren en installeren.

Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden

De vakmensen van G. van Harten B.V. zijn inventief en denken in mogelijkheden, niet in grenzen. Wij zijn dan ook wereldwijd actief en kunnen overal ter wereld een heftruck inzetten. Geen object is ons te zwaar. Wilt u graag meer weten? Vraag het ons dan via +31 (0)318 528 863 of stuur een e-mail naar info@gvharten.nl.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This