G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Zwaar transport

Voor het uitvoeren van zwaar transport is G. van Harten B.V. dé expert die u zoekt. Wij beschikken over een groot en goed uitgerust wagenpark waardoor wij voor elk type transport het juiste vervoermiddel bieden. Niet voor niets luidt ons motto: ‘als het zwaar wordt, is het tijd voor verlichting. Dan is het tijd voor G. van Harten B.V.’ Kortom, reken op ons bedrijf uit Veenendaal voor elk type zwaar transport!

Zwaar transport over land en water

Hoe hoog, breed of zwaar het object ook is dat uw wilt transporteren: wij voeren het voor u uit, zowel over land als over water. Wij zijn al vele jaren wereldwijd actief binnen de staal-, asfalt-, beton-, voedings-, chemische en medische industrie. Verhuizingen en het verplaatsen van machines en andere objecten behoren tot onze specialisatie. Ons ervaren team beschikt over alle benodigde kennis en certificaten om transport te allen tijde correct te kunnen uitvoeren. Bovendien zijn wij op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving als het gaat om transport in Europese landen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw transport? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op met ons. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via het nummer +31 (0)318 528 863. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@gvharten.nl.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This