G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Zwaar transport

Voor het uitvoeren van zwaar transport is G. van Harten B.V. Veenendaal dé expert die u zoekt. Wij beschikken over een groot en goed uitgerust wagenpark waardoor wij voor elk type transport het juiste vervoermiddel kunnen bieden. Wij zijn al vele jaren wereldwijd actief binnen de staal-, asfalt-, beton-, voedings-, chemische en de medische energie industrie waarbinnen de (industriële) verhuizingen en het verplaatsen van machines en andere objecten tot ons specialisme behoren. Niet voor niets luidt ons motto: als het zwaar wordt is het tijd voor verlichting. Dan is het tijd voor G. van Harten B.V.

Zwaar transport: wij voeren het graag voor u uit zowel over land als over water

Ons team is ervaren en kundig en beschikt over alle benodigde kennis en certificaten om zwaar transport te allen tijde correct te kunnen uitvoeren. Bovendien zijn wij op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving als het gaat om zwaar transport in Europese landen. Hoe hoog, breed of zwaar het object ook is dat uw wilt transporteren: wij voeren het voor u uit zowel over land als over water.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden

Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden en onze werkwijze als het gaat om zwaar transport n Veenendaal en omstreken contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via het nummer +31 (0)318 528 863.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This