G. van Harten BV
Verlichten zwaar werk

G. van Harten BV
Verlichten zwaar werk

G. van Harten BV
Verlichten zwaar werk

G. van Harten BV
Verlichten zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Verticaal transport

Voor verticaal transport schakelt u de hulp in van G. van Harten B.V. Uiteenlopende objecten kunnen door ons verplaatst en verhuisd worden. Wij beschikken over kranen, multicranes, verreikers, hefportalen en meer. Met behulp van ons wagenpark is geen transportklus ons te veel. Wij kunnen veel verschillende objecten verticaal transporteren. Of u nu uw bedrijf of uw machines wilt verplaatsen of kunstobjecten, het kan allemaal bij G. van Harten B.V. Wij denken out of the box en staan 24/7 voor u klaar. Vraag direct naar de mogelijkheden tot verticaal transport bij G. van Harten B.V.

Verticaal transport met het juiste materieel

Bij verticaal transport is niet alleen het juiste materieel belangrijk, maar ook inzicht en flexibiliteit zijn vereist om elk object veilig en tijdig te verplaatsen. Dit zijn redenen om naar G. van Harten B.V. te komen. Wij beschikken over kranen, heftrucks, hydraulische hefportalen en slee- en vijzelsets. Alles om uw verticaal transport optimaal uit te kunnen voeren. Wij zijn ook op de hoogte van alle regelgeving op het gebied van vergunningen, waardoor wij de ideale partner zijn om uw objecten verticaal te transporteren.

Totaaloplossing geboden

G. van Harten B.V. biedt een totaaloplossing als het op verticaal transport aankomt. Wij denken met u mee en bieden u de meeste optimale oplossing. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via +31 (0)318 528 863 en te informeren naar de mogelijkheden.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

Share This