G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Verhuizen van machines

Het verhuizen van machines, daarvoor maakt u gebruik van de expertise van G. van Harten B.V. Veenendaal. Wij zijn uw ervaren specialist als het gaat om het verplaatsen van uiteenlopende objecten. Naast het verhuizen van machines zijn wij ook uw vertrouwde partner als het gaat om het verplaatsen van kunstwerken, het uitvoeren van bedrijfsverhuizingen, technisch advies en meer. Onze werkwijze kenmerkt zich door out of the box denken en wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Verhuizen van machines: succes verzekerd

Wilt u machines laten verhuizen door ons team dan bent u ervan verzekerd dat het goed gebeurt. Wij verzorgen niet alleen het transport van machines van locatie A naar B; wij bieden u het totaalpakket. Naast verplaatsing van objecten zijn wij u ook graag van dienst als het gaat om planning en voorbereiding. Ons werk is pas klaar als uw machines zijn gelost en geplaatst op de fundatie.

neem contact met ons op voor meer informatie

Wij zijn VCA-gecertificeerd waarmee wij garant staan voor een veilige werkwijze. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en onze werkwijze als het gaat om het verhuizen van machines? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)318 528 863. Bekijk alvast online onze leveringsvoorwaarden!

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This