G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Verbouw van grote projecten

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat de verbouw van grote projecten uit handen neemt? Dan zit u goed bij G. van Harten B.V. uit Veenendaal. Wij hebben het ideale vervoersmiddel in huis om elk type transport tot een goed einde te brengen. Van volledige bedrijfsverhuizingen tot het verplaatsten van zware machines: de verbouw van projecten behoort tot onze expertise.

Wij zorgen voor de verbouw van grote projecten

De verbouw van grote projecten vraagt om een deskundige en volledig veilige aanpak. Dat is precies waarom u voor de volle 100% kunt vertrouwen op het team van G. van Harten B.V. uit Veenendaal. Onze vriendelijke medewerkers bezitten de nodige certificaten om de verbouw van grote projecten zowel nationaal als internationaal uit te voeren. Zowel over land als over water kunt u rekenen op ons om zware voorwerpen te verplaatsen! Bedrijven uit de staal-, beton-, voedings-en chemische industrie zijn meer dan welkom bij ons.

Contacteer onze professionele verhuisfirma

Onze industriële verhuisfirma staat klaar om de verbouw van grote projecten van A tot Z te verzorgen. Bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Bel naar het nummer +31 (0)318 528 863, stuur een e-mail naar info@gvharten.nl of laat uw gegevens achter via het online contactformulier. Wij staan klaar met professioneel advies. 

 

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This