G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Transport in Veenendaal

Wilt u graag het transport van machines overlaten aan een professioneel bedrijf uit Veenendaal? Dan zit u goed bij G. van Harten B.V. Wij beschikken over een veelzijdig wagenpark, waarmee we op professionele wijze speciaal transport uitvoeren. Zowel nationaal als internationaal kunt u rekenen op ons transportbedrijf in Veenendaal. We hebben kennis van de laatste regel- en wetgeving op het gebied van vergunningen in Nederland en alle andere Europese landen. We transporteren uw objecten naar elke gewenste locatie. Dit kan niet alleen over land, maar ook over water!

Wij zorgen voor transport in Veenendaal op maat

Of u nu een lichte lading of juist een extreem zware lading met ongewone afmetingen wilt laten vervoeren: wij zijn uw ideale partner, gespecialiseerd in speciaal transport op maat. Soms is het nodig om bepaalde objecten te (de)monteren en te installeren. Wij nemen dit graag op ons, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het speciaal transport en de objecten. U richt zich gewoon op uw core business. Breedte-, hoogte- of dieptetransport; niets is ons teveel. We zorgen dat uw object op tijd en bovenal veilig wordt vervoerd. Wilt u industriële machines laten vervoeren of juist een kunstwerk? Bij G. van Harten B.V. uit Veenendaal bent u verzekerd van een totaaloplossing qua speciaal transport!

Vraag naar ons dienstenpakket

Wij bieden een zeer divers dienstenpakket aan op het vlak van speciaal transport om u volledig te ontzorgen. Wilt u graag meer weten over de transportmogelijkheden van ons bedrijf uit Veenendaal of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan direct contact met ons op via het nummer +31 (0)318 528 863, het e-mailadres info@gvharten.nl of via het online contactformulier.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This