G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Speciaal transport

Als u een specialist zoekt in speciaal transport, dan schakelt u de hulp in van G. van Harten B.V. Veenendaal. Wij beschikken over een veelzijdig wagenpark, waarmee we op professionele wijze speciaal transport uitvoeren. Zowel  nationaal of internationaal plaatsvinden. We hebben kennis van de laatste regel- en wetgeving op het gebied van vergunningen, niet alleen in Nederland, maar in alle Europese landen. We transporteren uw objecten naar elke gewenste locatie. Dit kan over land, maar ook over water! Of u nu een lichte lading of juist een extreem zware lading met ongewone afmetingen wilt laten vervoeren, wij zijn uw ideale partner, gespecialiseerd in speciaal transport op maat. Vraag direct naar de mogelijkheden bij G. van Harten B.V.!

Speciaal transport op maat: een totaaloplossing

Bij G. van Harten B.V. Veenendaal bent u verzekerd van speciaal transport op maat en een totaaloplossing. Soms is het nodig om bepaalde objecten te (de)monteren en te installeren. Wij nemen dit graag op ons, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport en de objecten. U richt zich gewoon op uw core business. Breedte-, hoogte- of dieptetransport; niets is ons teveel. We zorgen dat uw object op tijd en bovenal veilig wordt vervoerd. Wilt u industriële machines laten vervoeren of juist een kunstwerk? Bij G. van Harten B.V. is het mogelijk.

Onze diensten

Wij bieden een zeer divers dienstenpakket aan waarmee wij u compleet ontzorgen. Meer weten of ons direct inschakelen? Neem dan direct contact met ons op via +31 (0)318 528 863.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This