G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Reparatie van hijskranen

De deskundige reparatie van hijskranen kunt u gerust aan ons team overlaten. Van een kleine storing tot een volledige reparatie: wij hebben de nodige kennis in huis van hijskranen en ander industrieel materiaal. De medewerkers van G. van Harten B.V. uit Veenendaal combineren technisch inzicht, probleemoplossend denken en eenoog voor detail. Voor u het weet kunt u weer verder met uw project!

Wij verzorgen de reparatie van uw hijskranen

Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk verder aan de slag gaan met uw project. Wij zorgen dan ook voor waardevol technisch advies over de reparatie. Is er sprake van schade aan de kraan door bijvoorbeeld waterschade, een ongeval of slijtage? Dan rekent u op onze tussenkomst. Wij bekijken elk mechanisch, hydraulisch en elektronisch onderdeel vooraleer we de reparatie van hijskranen voor onze rekening nemen. Zo kunt u meteen zware voorwerpen verplaatsen en uw werkzaamheden hervatten. 

Schakel ons in voor een herstelling

Wij helpen elke klant verder met de reparatie van hijskranen. Wilt u meer weten over onze deskundige aanpak? Of bent u benieuwd naar de materialen die we gebruiken tijdens de reparatie? Wij vertellen u er graag meer over. Contacteer ons via het e-mailadres info@gvharten.nl of via het nummer +31 (0)318 528 863. De medewerkers van G. van Harten B.V. uit Veenendaal staan voor u klaar.  

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This