G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Projectvoorbereiding

Een nauwkeurige projectvoorbereiding is essentieel voor de goede afloop van een industriële verhuizing. Precies daarom is het een goed idee om G. van Harten B.V. in te schakelen.  Wij zullen u geheel ontzorgen op het gebied van industriële verhuizing. U kunt zich in de tussentijd gewoon blijven richten op uw core business. Wij beschikken over een veelzijdig wagenpark, waarmee we elke vorm van transport en verplaatsing realiseren. Onze dienstverlening kenmerkt zich door out-of-the-box denken, flexibiliteit, veilig en tijdig transport en het bieden van een totaaloplossing.

Projectvoorbereiding op maat

Als u ons bedrijf uit Veenendaal inschakelt voor projectvoorbereiding, dan rekent u op maatwerk. Wij zorgen dan ook altijd dat onze dienstverlening is afgestemd op uw behoeften en eisen. U kunt bij G. van Harten B.V. onder meer terecht voor de voorbereiding van:

  • Verplaatsing van kunstwerken
  • Machineverhuizing
  • Bedrijfsverhuizing
  • Opslag van exceptionele goederen
  • Technisch advies op maat
  • Onderhoud
  • Transport

Voor elk project kunnen wij ook materialen en hulpmaterialen op maat maken en desgewenst keuren. Lichte of extreem zware ladingen vormen voor ons geen enkel probleem. Wij zorgen dat het gehele proces vlekkeloos verloopt aan de hand van onze projectvoorbereiding.

Bekijk onze vorige projecten of contacteer ons

Wij hebben al voor meerdere projecten projectvoorbereiding uitgevoerd. Wilt u eens weten hoe dit eruit ziet? Bekijk dan ons overzicht van projecten om een impressie te krijgen. Wilt u graag meer weten? Bel dan direct naar +31 (0)318 528 863, stuur een e-mail naar info@gvharten.nl of vul het online contactformulier in.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This