G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Mini kraan

Bent u op zoek naar een mini-kraan? Die laat u best leveren door G. van Harten B.V., ons bedrijf uit Veenendaal. Wij leveren materiaal op maat voor elke industriële verhuizing of verplaatsing van machines. Desgewenst leveren wij maatwerk. Heeft u voor uw project een mini-kraan die wij niet in huis hebben? Dan wordt deze door ons eigen team geproduceerd, getest en gecertificeerd. Ontdek onze mogelijkheden met een mini-kraan.

Een mini-kraan op maat geleverd

Een mini-kraan van eigen makelij wordt altijd op maat geleverd. Het produceren van constructies wanneer standaard materieel niet toereikend is: dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Ons bedrijf staat bekend om de werktuigbouwkundige en elektrotechnische expertise. Ons team bestaat uit goed opgeleide inventieve vakmensen voor wie geen uitdaging te groot is. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door out-of-the-box denken, waarbij wij gevaren en risico’s nooit uit het oog verliezen. Veiligheid staat bij ons voorop, ook tijdens het gebruik van een kleine kraan.

Vraag vandaag nog naar onze werkwijze

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen voor de levering of ontwikkeling van een kraan op maat? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers door tijdens kantoortijden te bellen naar nummer +31 (0)318 528 863 of stuur gerust een e-mail naar info@gvharten.nl

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This