G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Elektrische hijskraan

Heeft u een elektrische hijskraan nodig voor uw project of verhuizing? Voor het inzetten van een mini-hijskraan, die elektrisch aangedreven wordt, beschikt G. van Harten B.V. uit Veenendaal over het materiaal waar u naar zoekt. Voor elke verhuizing of verplaatsing leveren wij materiaal op maat, dat door onszelf getest en gecertificeerd is.

Zet een elektrische hijskraan in

De professionals van G. van Harten B.V. uit Veenendaal staan bekend om hun werktuigbouwkundige en elektrotechnische kennis. Hierdoor kunnen wij u van het juiste advies voorzien, bijvoorbeeld als u voor het verplaatsen van machines of een verhuizing een elektrisch aangedreven mini-hijskraan wenst in te schakelen. Wij beschikken over goed opgeleide vakmensen. Ook beschikken onze medewerkers over de nodige kwalificaties om te werken met een mini-elektrische-hijskraan. Zo zijn ze allemaal in het bezit van:

  • Een BHV-certificaat
  • Een hijsbewijs
  • Een hoogwerkerscertificaat
  • Een VCA-certificaat
  • Een heftruckcertificaat
  • Een chauffeursdiploma

Zo weet u zeker dat u op onze werknemers kunt vertrouwen. Ons team bestaat uit jonge en oudere medewerkers, die allemaal intern en extern worden opgeleid. 

Neem vrijblijvend contact op met ons

Neem vrijblijvend contact op met één van de medewerkers van G. van Harten B.V. voor meer informatie over de toepassingen van een elektrische hijskraan. Wij maken van uw probleem ons probleem en adviseren u graag over de juiste inzet van een elektrisch aangedreven mini-hijskraan of andere elektrische oplossing. Zoals het overzicht van onze projecten ook illustreert, zijn onze diensten zeer uiteenlopend. Contacteer ons via het nummer +31 (0)318 528 863, het online contactformulier of het e-mailadres info@gvharten.nl. Wij staan klaar voor u! 

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This