G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Lassen in Veenendaal

Lassen laat u uitvoeren door G. van Harten B.V. uit Veenendaal. Met onze werktuigbouwkundige en elektrotechnische expertise zijn wij wereldwijd actief binnen uiteenlopende sectoren, zoals de voeding-, chemische, staal-, asfalt-, beton- en de medische industrie. Wij leveren maatwerk en kunnen voor uw opdracht of project ook MIG/MAG-lassen moeiteloos voor u uitvoeren.

Laat lassen over aan ons bedrijf uit Veenendaal

Lassen en ander maatwerk: dat is de expertise van G. van Harten B.V. uit Veenendaal. Denk bijvoorbeeld aan de complexe techniek van MIG/MAG-lassen, indien uw opdracht of industrieel project daarom vraagt. Ons team is ervaren en buitengewoon deskundig waardoor geen uitdaging te ingewikkeld is. Samen met u vinden onze medewerkers uit Veenendaal altijd een passende oplossing voor het lassen van uw materialen. Of het nu gaat om technische ondersteuning, het verhuizen of verplaatsen van uiteenlopende objecten, onderhoud, reparatie of verbouwwerkzaamheden; wij kunnen voor elk type dienst alle benodigde materialen en hulpmaterialen leveren. Bovendien beschikt ons team over alle benodigde certificaten om het werk optimaal te kunnen uitvoeren. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en gaan uiterst veilig te werk als er MIG/MAG-lassen aan te pas komt!

Informeer naar onze manier van aanpakken

Vertrouw op onze kennis van MIG/MAG-lassen en ander maatwerk. Bent u benieuwd naar onze werkwijze en onze klantvriendelijke tarieven? Of wilt u ons team uit Veenendaal meteen inschakelen om te lassen? Onze medewerkers zijn u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met G. van Harten B.V. uit Veenendaal. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +31 (0)318 528 863, het e-mailadres info@gvharten.nl of het online contactformulier.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This