G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Industriemontage

Binnen de industriële verhuizing biedt G. van Harten B.V. een totaaloplossing, inclusief industriemontage. Wanneer u uw machines of andere grote en zware objecten door ons laat verplaatsen of transporteren, dan verzorgen wij het gehele proces. Onze dienstverlening is pas klaar als uw lading is gelost en op locatie is gemonteerd, zodat uw bedrijf direct weer aan het werk kan. Ook installatie en engineering behoren bij G. van Harten B.V. tot de mogelijkheden. Wij bieden u out of de box denken met het oog op veiligheid. Onze medewerkers hebben werktuigbouwkundige en elektrotechnische expertise, waardoor industriemontage geen enkel probleem vormt.

Industriemontage door experts

Industriemontage laat u bij G. van Harten B.V. uitvoeren door experts. Wij hebben geruime ervaring in diverse branches, van de voedsel- en chemische industrie tot aan betonindustrie. Ons team beschikt over de benodigde certificaten. Deze worden met regelmaat intern en extern opgeleid en bijgeschoold. Wij werken dagelijks met objecten met extreme afmetingen en gewichten. Wilt u een enkele machine verplaatsen? Of juist een complete productielijn of zelfs een fabriek? Wij bieden u maatwerk en nemen u zorgen uit handen.

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening of industriemontage? Neem dan direct contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden! U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)318 528 863.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This