G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Bedrijfsverplaatsingen

Voor complete bedrijfsverplaatsingen schakelt u de hulp in van G. van Harten B.V. Het gehele proces van verplaatsing wordt u uit handen genomen en wordt verzorgd door onze specialisten. Dit betekent dat we het transport, de verplaatsing en plaatsing, maar ook de voorbereiding en planning op ons nemen. Bedrijfsverplaatsingen zijn pas klaar, zodra al het te verplaatsen materiaal daadwerkelijk is gelost en op fundatie is geplaatst. Op deze manier kunt u direct weer verder met uw eigen werkzaamheden en zich richten op uw core business. Vraag direct naar de mogelijkheden bij G. van Harten B.V.!

Bedrijfsverplaatsingen door middel van specialistische materialen

Bij bedrijfsverplaatsingen maakt G. van Harten B.V. gebruik van specialistische materialen en hulpmaterialen. Wij kunnen deze ook speciaal voor uw project produceren en voorzien van de nodige certificaten. Veiligheid staat immers voorop. Ons eigen team van experts bezit ook alle benodigde certificaten. Hierbij kunt u denken aan een VCA-certificaat, maar ook een chauffeursdiploma en nog veel meer. Wij verzorgen niet alleen complete bedrijfsverplaatsingen. Ook als u enkel één machine wilt verplaatsen, zijn wij uw ideale partner.

Vraag naar de mogelijkheden                                                                       

Wilt u direct gebruik maken van onze diensten of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor bedrijfsverplaatsingen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)318 528 863.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This