G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Bedrijfsverhuizing

G. van Harten B.V. Veenendaal is specialist in het uitvoeren van een bedrijfsverhuizing. Ons team van goed opgeleide ervaren vakmensen verzorgt wereldwijd (industriële) verhuizingen en verplaatsingen van machines. Hierbij bieden wij meer dan het enkel verplaatsen van objecten van de ene naar de andere locatie. Wij bieden totaaloplossingen. Naast het daadwerkelijke transport zijn wij ook uw vertrouwde partner als het gaat om engineering, (de)montage en installatie.

Uw bedrijfsverhuizing van A tot Z geregeld in Veenendaal

Of u nu een enkele machine wilt verplaatsen, een complete bedrijfsverhuizing op de planning heeft staan, een productielijn of een fabriek wilt verplaatsen: het is bij ons in vertrouwde handen. Niet alleen het daadwerkelijke transport voeren wij moeiteloos voor u uit. Wij helpen u ook graag met de voorbereiding en planning. Voor ons is een bedrijfsverhuizing pas afgerond wanneer al uw materiaal de plaats van bestemming heeft bereikt, is gelost en op fundatie is geplaatst en u tevreden bent.

Meer informatie over onze werkwijze en onze mogelijkheden

Door de jaren heen hebben wij vele bedrijven mogen helpen met hun bedrijfsverhuizing. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens een kijkje bij onze reeds gerealiseerde projecten en laat u verrassen door onze expertise. Bekijk ook eens onze leveringsvoorwaarden of neem contact op met één van onze medewerkers via nummer +31 (0)318 528 863 voor meer informatie.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This