G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Autolaadkranen

Wilt u graag investeren in autolaadkranen? Dan zit u goed bij G. van Harten B.V. Autolaadkranen maken het mogelijk om op een veilige en efficiënte manier voertuigen te laden en lossen. Wij hebben voor elke industriële verhuizing of verplaatsing van voertuigen het juiste materiaal beschikbaar. Wij leveren maatwerk en ontwikkelen constructies als bestaand materiaal niet toereikend is.

Autolaadkranen geheel naar wens geleverd

Wij beschikken over een groot en divers aanbod aan autolaadkranen en hebben voor iedere klus de juiste middelen in huis. ‘Kan niet,’ kennen we niet en we zoeken samen met u naar de best mogelijke oplossing om een voertuig te verplaatsen. Ons team van goed opgeleide inventieve vakmensen biedt een combinatie van durf en voorzichtigheid. Van laadkranen tot hydraulische liftsystemen: er is geen uitdaging die wij niet aangaan! Indien nodig kunnen wij het benodigde materiaal zelf produceren waarna wij het gecertificeerd en getest aanleveren.

Contacteer ons vandaag nog

van Harten B.V. in Veenendaal verlicht het zware werk. Door de jaren heen hebben wij onze kennis, kunde en producten al succesvol mogen inzetten voor diverse projecten. U kunt hier online een overzicht van raadplegen om alvast een beeld te krijgen van onze expertise en werkwijze. Bovendien kunt u hier ook rustig onze leveringsvoorwaarden eens doorlezen. Wilt u graag meer weten over autolaadkranen? Contacteer ons via het e-mailadres info@gvharten.nl of het nummer +31 (0)318 528 863.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This