G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Autolaadkranen

G. van Harten B.V. Veenendaal is uw partner voor het verrichten van werkzaamheden met autolaadkranen. Wij hebben voor elke (industriële) verhuizing of (machine)verplaatsing het juiste materiaal beschikbaar. Wij leveren maatwerk en ontwikkelen constructies als bestaand materiaal niet toereikend is. Indien nodig kunnen wij het benodigde materiaal zelf produceren waarna wij het gecertificeerd en getest aanleveren. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden en onze expertise!

Autolaadkranen geheel naar wens geleverd

Wij beschikken over een grote en diverse collectie vast materiaal waaronder autolaadkranen. Wij hebben voor iedere klus de juiste middelen in huis. ‘Kan niet’ kennen we niet en we zoeken samen met u naar de best mogelijke oplossing. Ons team van goed opgeleide inventieve vakmensen biedt een combinatie van durf en voorzichtigheid. Er is geen uitdaging die wij niet aangaan!

Meer informatie en contact

G. van Harten B.V. Veenendaal verlicht het zware werk. Door de jaren heen hebben wij onze kennis, kunde en producten al succesvol mogen inzetten voor diverse projecten. U kunt hier online een overzicht van raadplegen om alvast een beeld te krijgen van onze expertise en onze werkwijze. Bovendien kunt u hier ook rustig onze leveringsvoorwaarden eens doorlezen. Voor meer informatie over onze autolaadkranen kunt u ook contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)318 528 863.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This